Здравейте,
От известно, докато чакам на светофара например, колата угасва с грешка Engine oil pressure low. Като врътна пак ключа пали без проблем. Отвреме на време се случва и като карам на ниска скорост да придърпа.
Тогава не беше обслужена.
Разказах ги тия работи на майсторите при който я занесох и след няколко предложения какво може да е, решихме да сменим само маслото и филтрите за да проверим дали не е от тях.
Снощи излязох и пак угасна.
Не съм я пробвал на дълъг път, да загрее до 90 градуса все още.
От нас до работа или където да отида няма време да загрее.
От грешката която дава явно губи компресия, но след сменени филтри не знам какво още може да причини това.
Не светят грешки по таблото.
Видях подобна тема, но беше за бензинова 147-ца и грешката беше motor control system failure.
Вече е минала компютърна диагностика, казаха че няма проблеми.
Не съм пробвал все още да слагам добавки в горивото.
Често срещан проблем ли е и добавките ако решават проблема мога ли да си я карам така?
От известно, докато чакам на светофара например, колата угасва с грешка Engine oil pressure low. Като врътна пак ключа пали без проблем. Отвреме на време се случва и като карам на ниска скорост да придърпа.
Тогава не беше обслужена.
Разказах ги тия работи на майсторите при който я занесох и след няколко предложения какво може да е, решихме да сменим само маслото и филтрите за да проверим дали не е от тях.
Снощи излязох и пак угасна.
Не съм я пробвал на дълъг път, да загрее до 90 градуса все още.
От нас до работа или където да отида няма време да загрее.
От грешката която дава явно губи компресия, но след сменени филтри не знам какво още може да причини това.
Не светят грешки по таблото.
Видях подобна тема, но беше за бензинова 147-ца и грешката беше motor control system failure.
Вече е минала компютърна диагностика, казаха че няма проблеми.
Не съм пробвал все още да слагам добавки в горивото.
Често срещан проблем ли е и добавките ако решават проблема мога ли да си я карам така?
Comment